Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOGA AAN DE IJSSEL

klanten ervaringen

Find your inner ice(wo)man...... Deze workshop is waardevol voor het leven! Vorig jaar kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Al snel was ik op zoek naar zaken die zouden leiden tot herstel en opbouw van mijn energie. Ik startte met yoga bij Monique. Dit was voor mij al een hele stap, maar bracht me veel. Door mijn zoektocht kwam ik ook Wim Hof (the Iceman ) tegen en besloot deel te nemen aan een workshop WimHofMethode: ademhaling, focus en koudetraining. Ik was vooraf niet overtuigd dat ik een ijsbad zou gaan nemen, maar na de opbouw van zo’n middag zag ik geen belemmeringen meer. Wow! Wat een sensatie! Wat een energie! Vanaf díe dag ben ik zo goed als dagelijks ademhalingsoefeningen, koude douches, coldruns en zwemmen in natuurwater (het was januari) gaan inzetten. Waar het allemaal goed voor is? In het begin boeide mij dat niet zo, ik kreeg er in ieder geval een enorme boost door. Ik voelde me energiek, scherp, helder en blij. Dat gun ik iedereen! Voor mij is het geen eenmalige thrill , maar inmiddels onderdeel van mijn dagelijks leven. (later heb ik mij natuurlijk meer verdiept in de hele materie, de gezondheidsvoordelen, ziektepreventie en -remedie, maar dat kan Monique véél beter uitleggen tijdens de workshop) Grijp het volgen van de workshop ‘Find your inner Icewoman/Iceman’ aan om te ervaren wat het jou kan opleveren. Monique van Zwol kan met haar brede en heldere inzicht, kennis en ervaring iedereen begeleiden op weg naar een gezonder leven, waarbij zij met haar professionaliteit en zorgvuldigheid naast het begleiden van een groep altijd oog heeft voor het individu en haar of zijn behoeften. Nu het einde van de zomer nadert is dit wellicht hét moment om te starten… kun je de winter in zónder koude voeten. Zelf vind ik dat iedereen in ieder geval zichzelf deze ervaring niet mag onthouden!

Wim Klerk.

Submit a Testimonial

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible