Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOGA AAN DE IJSSEL

Robert Boustany is de grondlegger en bedenker van Pralaya Yoga. Hij geeft nu meer dan veertig jaar les in yoga. In mei 2010 heeft hij de nieuwe Pralaya Yoga Studio geopend in Houston, Texas, Verenigde Staten.

Zijn yoga studie begon in 1966 met onder andere Hatha, Kundalini, Raja, Ashtanga en Forrest Yoga. Hij heeft bij veel prominente yogi's en swamis in de leergezeten, onder andere BKS Iyengar, een groot aantal gevorderde Iyengar docenten, Ana Forrest, Dave Swenson, Doug Swenson, Swami Muktananda, Swami Ranganathananda, Vethathiri Yogiraj Maharishi, en Swami Satchitananda. 

Robert heeft ook Tai Chi Chuan en Qigong bij een aantal wereldberoemde meesters beoefend.

Ter aanvulling: Robert heeft zijn Masters Degree in de natuurkunde behaald aan de Rice University in 1973. Zijn studie nuceaire fysica omvatte onder andere een systeem voor vroege detectie van kanker, wat is toegepast in gemodificeerde vorm. Hij heeft verschillende vormen van hersenonderzoek gevolgd, o.a. het gebruik en de ontwikkeling van gevorderderde EEG systemen om verslavingen, psychische stoornissen om stress te behandelen.

Voor meer informatie bekijk www.pralayayoga.com

Robert Boustany

Pralaya-yoga deze vorm die vooral gericht is op is op de lengte in de wervelkolom,en het aanspreken van “vergeten spiergroepen” en het uitlijnen van de gewrichten. 

Pralaya Yoga traint de zwakste spiergroepen. 

Hierdoor komt het gewricht op de langere termijn weer in balans, voorkom je blessures en stroomt de energie beter door.

Pralaya is voor iedereen toegankelijk, omdat er op ieder niveau in de houdingen gedifferentieerd kan worden.

Vanaf November 2016 zal deze les een vaste dag in het rooster krijgen!