YOGA AAN DE IJSSEL

  

How good can you stand today?


I love every minute of my journey!

 

Mijn naam is Monique van Zwol, moeder van 3 kinderen en Yoga is my way of life,  een dag zonder yoga of meditatie kan ik mij niet meer voorstellen.


Wie mij 25 jaar geleden zou zeggen dat ik mijn dag  zou beginnen met meditatie en yoga, had ik heel raar aan gekeken. En nu kan ik mij niet indenken dat ik ooit nog zonder kan... 


Na vele jaren les te hebben gegeven en mogen ontvangen in diverse diciplines van o.a. aerobics, aqua-aerobic, bbb, bodypump, kickboksen, pilates, balance ,spinning, zumba en fitness ,wat ik met veel liefde en plezier heb gedaan werd het tijd voor iets nieuws. Dit vond ik in  hatha yoga . Na eerst een tijd zelf practice gedaan te hebben wilde ik mijn kennis gaan verdiepen. 


Zo ben ik ben met ashtangayoga begonnen en hier begon ik te ontdekken, dat mijn lijden ook geestelijk  uit balans was. Wat ik ook probeerde welke houding ik ook aannam het lukte mij niet in balans te komen. Ik kreeg ik steeds meer blessures. 

Na veel bloed zweet en tranen en vele frustraties, leerde ik uiteindelijk loslaten! 

Loslaten van wat was. En kon ik mij gaan richten op mijn healingproces. En ook was het tijd om mij nog meer te gaan verdiepen in yoga  dit d.m.v. een ander vorm van  yoga. 


Dit werd Pralaya-yoga. Deze vorm van yoga die vooral gericht is op de lengte in de wervelkolom, los maken van facia (bindweefsel)  aanspreken van “vergeten spiergroepen” en het uitlijnen van de gewrichten. (Pralaya Yoga traint de zwakste spiergroepen. Hierdoor komt het gewricht op de langere termijn weer in balans, voorkom je blessures en stroomt de energie beter door).


Zo ben ik tijdens de opleiding van pralayadocent tot HEART-Yoga gekomen. Een vorm die zowel fysiek als mentaal een uitdaging vormt zonder de zachtheid uit het oog te verliezen. 


Naast yogadocent heb ik de opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut afgerond. Olv Yvonne van Stigt


En mag ik mij ook ijsinstructeur noemen. Gespecialiseerd in koudetraining  en ademcoaching.

(voor meer info lees verder onder 'find your innerice (wo)man' 


Ben je nieuwsgierig geworden en zou je een les willen volgen of een workshop bij willen wonen?


Neem dan  vrijblijvend contact met mij op 0627054295 niet alleen voor particulieren ook voor bedrijven!