Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOGA AAN DE IJSSEL

Hippocrates was de eerste die melding maakte van de gezondheidseffecten van koud water. Hij zag het als medicijn tegen bijna elke ziekte en adviseerde gewonde soldaten koude baden te nemen of in de sneeuw te rollen.

Veni vide vici. Ik kwam, zag, en overwon!

In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met kou als "helend" d.m.v. koude training bij een cryo sauna in Antwerpen.

Ik had veel blessures en had ergens gelezen dat kou werkte. Na veel behandelingen bij fysiotherapeuten manueel therapeuten en chiropractors,, was dit mijn laatste hoop.

Ik ging daarheen en na een behandeling van 5 min voelde ik mij als herboren. De vrouw van de cryo-sauna vertelde over Wim Hof en ik weet nog dat ik dacht 'Oh als ik thuis ben ga ik dat eens opzoeken'. Eenmaal thuis was ik het weer helemaal vergeten (Totaal geen focus dus). 

Ruim een jaar na deze kennismaking met koude als helend te hebben ervaren, kom ik tijdens een yogaopleiding een vrouw tegen, Barbara! (inmiddels een zeer goede vriendin).

Zij vertelde mij dat zij dankzij de WHM methode Lyme heeft overwonnenen, haar energie weer terug gekregen )) Ze vertelde dat ze naar Wim Hof gaat om een workshop te doen met koude training en ademhaling. Ik vertelde dat ik een jaar eerder met kou in aanraking was gekomen en dat ik benieuwd was naar haar ervaringen. Toen ik haar daarna weer sprak was zij zo enthousiast dat ik mij eigenlijk meteen wilde aanmelden waren het niet, dat ik net met een nieuwe opleiding was gestart en financieel kwam dat nu niet goed uit, dus ik moest nog even wachten. 

Toen ik Barbara weer tegen kwam was zij net terug van de Polenreis, blakend van gezondheid en ik liep weer met de zoveelste blessure en met de zoveelste verkoudheidsvirus rond.

Besloot ik dat het genoeg was! Ik heb mij direct aangemeld!

Naast Yoga is dit 1 van de beste beslissingen ooit gemaakt.

Ik kan inmiddels stellen, dat het mij absoluut alleen maar goed heeft gedaan.

Mijn algehele gezondheid is vooruit gegaan, heb ik geen last meer gehad van een koortslip, zonneallergie, verkoudheid noch een verstopte neus, zijn mijn blessures sneller genezen, ben ik bestand tegen koude en zijn jassen overbodig geworden(zelfs in de winter), en wat ik zelf als enorm prettig ervaar is... I'm happier then ever!