Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOGA AAN DE IJSSEL

Waarom yoga aan de IJssel

Yoga aan de IJssel is een laagdrempelige yogaschool die op locatie werkt.

Yoga aan de ijssel waar kwaliteit voorop staat. 

Redenen om yoga te doen:

Sommigen kiezen voor yoga omdat ze een gezond leven willen leiden. Andere zoeken innerlijke rust en ontspanning, terwijl een deel alleen fit en slank wil worden en/of blijven.

Toch zijn er ook veel die yoga beoefenen omdat zij weten dat het een methode is om zelfrealisatie te bereiken. 

Yoga instelling

Yoga moet aangenaam zijn en je leven prettiger maken. Het is nooit de bedoeling dat yoga pijn doet, hoogstens wat ongemakkelijk als je spieren stijf zijn. Ambitie en zelfkritiek druisen in tegen de yoga gedachte. De ene dag zullen de oefeningen je beter afgaan dan de andere. Je zult meer inzicht krijgen in de energie-huishouding van je eigen lichaam en in de manier waarop je lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. 

Wat bereik je met yoga

Als je regelmatig yoga beoefent, zal dit je lichaam in balans brengen. Het oefent je spieren en gewrichten en masseert en stimuleert je inwendige organen. De oefeningen verbeteren de spijsvertering, afscheiding en ademhaling. Yoga brengt je mind en body in evenwicht, en reinigt en versterkt je lichaamsfuncties. 

Met dank aan;

Annemieke van der Zouwen en Manju Jois voor de eerste stappen in Astanga yoga.

Robert Boustany, bedankt voor de zeer inspirerende en wijze leerzame lessen en for opening my heart en dat er nog vele mogen volgen. Lao Da Long for opening my eyes! And pointing out to me. "How good can you stand to day"?

Namastè

How good can you stand today?

I love every minute of my journey!

Mijn naam is Monique van Zwol, moeder van 3 kinderen en Yoga is my way of life, een dag zonder yoga of meditatie kan ik mij niet meer voorstellen.

Wie mij 25 jaar geleden zou zeggen dat ik mijn dag zou beginnen met meditatie en yoga, had ik heel raar aan gekeken. En nu kan ik mij niet indenken dat ik ooit nog zonder kan... 

Na vele jaren les te hebben gegeven en mogen ontvangen in diverse diciplines van o.a. aerobics, aqua-aerobic, bbb, bodypump, kickboksen, pilates, balance ,spinning, zumba en fitness ,wat ik met veel liefde en plezier heb gedaan werd het tijd voor iets nieuws. Dit vond ik in hatha yoga . Na eerst een tijd zelf practice gedaan te hebben wilde ik mijn kennis gaan verdiepen. 

Zo ben ik ben met ashtangayoga begonnen en hier begon ik te ontdekken, dat mijn lijden ook geestelijk uit balans was. Wat ik ook probeerde welke houding ik ook aannam het lukte mij niet in balans te komen. Ik kreeg ik steeds meer blessures.

Na veel bloed zweet en tranen en vele frustraties, leerde ik uiteindelijk loslaten!

Loslaten van wat was. En kon ik mij gaan richten op mijn healingproces. En ook was het tijd om mij nog meer te gaan verdiepen in yoga dit d.m.v. een ander vorm van yoga. 

Dit werd Pralaya-yoga. Deze vorm van yoga die vooral gericht is op de lengte in de wervelkolom, los maken van facia (bindweefsel) aanspreken van “vergeten spiergroepen” en het uitlijnen van de gewrichten. (Pralaya Yoga traint de zwakste spiergroepen. Hierdoor komt het gewricht op de langere termijn weer in balans, voorkom je blessures en stroomt de energie beter door).

Zo ben ik tijdens de opleiding van pralayadocent tot HEART-Yoga gekomen. Een vorm die zowel fysiek als mentaal een uitdaging vormt zonder de zachtheid uit het oog te verliezen. 

Naast yogadocent heb ik de opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut afgerond. Olv Yvonne van Stigt

En mag ik mij ook ijsinstructeur noemen. Gespecialiseerd in koudetraining en ademcoaching.

(voor meer info lees verder onder 'find your innerice (wo)man' 

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je een les willen volgen of een workshop bij willen wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op 0627054295 niet alleen voor particulieren ook voor bedrijven!